Collectia


 

Collectia Inkasso

 

Collectia A/S blev etableret på det danske marked i 1998 under navnet Transcom CMS A/S (Transcom) i forbindelse med, at Tele2 startede op i Danmark, og har således mere end 21 års erfaring med inddrivelse. Transcom blev til Collectia, grundet opkøb af virksomheden d.1. marts 2016. De nye ejere er kaptialfonden Findos Gmbg, som består af 5 tyske familier, der hver især ejer store tyske koncerner. 

Collectia tilbyder håndtering af alle typer ydelser i forbindelse med salgsfakturaer/debitoradministration såsom faktura-, rykker-, inkassovarsel-, administration af betalingsaftaler, inkassoservice, samt retslig behandling. 

Vi er således et erfarent inkassofirma, der hjælper vores kunder med at få deres penge hjem på en respektfuld og konsekvent måde. Dermed optimerer vi vores kunders cash flow og økonomisk minimerer tab samtidige med, at vi bevarer den gode kunderelation. 

Vi ser os selv som en IT-virksomhed med speciale i inddrivelse. Dette afspejles i vores arbejde med digitale betalingsløsninger, big data og kunstig intelligens, som er med til at effektivisere og sætte fart i inddrivelsen af vores kunders ubetalte regninger. 

 

 

Abildager 11 
2605 Brøndby 

T.+ 45 77301580

E. salg@collectia.dk

Web:Click på logo