Kredinor


Kredinor er i dag et Nordisk Inkassoselskab der blev grundlagt tilbage i 1905 og har kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Kredinor er brancheførende og har effektive løsninger, der sikrer vores klienter kan få betalt deres tilgodehavender.

Vores vision "We help you make it” afspejler vores engagement både til vores klienter og vores klienters kunders bedste - i alt hvad vi gør. Vi erkender, at manglende betalingsevne kan ske for alle og kan have alvorlige konsekvenser. Vi finder bæredygtige løsninger, der er skræddersyet til kundernes behov, økonomiske situation og individuelle forhold som forbedrer sandsynligheden for at tilbagebetale vores klienters tilgodehavender.

Vores værdier ”Curious, Compassionate, Courageous, and Committed”. Værdierne udtrykker, hvordan vi ønsker, at Kredinor skal opfattes, og de definerer vores adfærd. De er vores indre kompas, der guider os i vores daglige arbejde, når svære beslutninger skal tages, og når vi står over for komplicerede og udfordrende situationer.

We help you make it - Kredinor Denmark

Telefon:            +45 31239401
E-mail:               kontakt@kredinor.dk